2toDrive

Word je coach/ begeleider? Dat brengt natuurlijk verantwoordelijkheid met zich mee. En aan welke eisen een coach/begeleider moet voldoen kun je zien als je de link naar 2todrive volgt.

Je hebt als coach/begeleider inmiddels al een aantal jaren het rijbewijs en je hebt het rijden op een bepaalde manier en stijl geleerd en je hebt wellicht een geheel eigen stijl ontwikkeld. Maar sluit dit nog wel aan op de stijl bij die degene die je straks gaat begeleiden? Ben jenog  goed op de hoogte van de regels?

Als je jezelf dit afvraagt is het misschien heel zinvol om ook weer eens een les te nemen! Een opfrisles!

Je maakt dan kennis met de stijl die tegenwoordig de norm is en de wijze, waarop de degene die je gaat begeleiden, dit heeft geleerd. Want het is uiteraard niet de bedoeling dat je vanuit jouw ervaring en kennis degene die je begeleidt “verkeerde” dingen gaat leren.

Ook dit soort lessen verzorg ik, om de coach/begeleider up to date te brengen zodat er eensgezind en veilig samen gereden wordt. En omdat je uiteraard jouw rijbewijs al heeft, bied ik dit aan volgens een aangepast tarief. Vraagt mij gerust naar de mogelijkheden!

Mijn laatste blog berichten

Wil je meer weten of lessen inplannen?

NEEM CONTACT OP